Byn = Årets reklambyrå 2019

2019-02-22 Nyhet

Men tjoho, vad var det som hände? Byn är Årets reklambyrå 2019. I Sverige!

Eller jo, rent faktamässigt vet vi ungefär vad detta innebär. Det innebär att Byn har de mest nöjda kunderna i Sverige, i vår storlek på byrå. Det känns helt fantastiskt!

Priset fick vi ta emot på torsdagskvällens stora, årliga gala Årets byrå på Münchenbryggeriet i Stockholm, till applåder och pyroteknik.

Men ännu gladare är vi för att det just är kunderna som gett oss priset. Årets Byrå är nämligen inte bara en gala, utan också Nordens största undersökning i kommunikationsbranschen. Den bygger på intervjuer med landets kommunikationsköpare, alltså kunder, som nogsamt fått utvärdera sina byråer i 13 kategorier, som kreativitet, strategisk kompetens, proaktivitet, affärsnytta, digital kompetens och engagemang.

Och där har alltså våra kunder gett oss så höga betyg att vi vann alltihop! Och det är faktiskt lite svårt att fatta. Att vi har lyckats få kunder som delar våra värderingar, gillar vår syn på samarbete och uppskattar det vi gör så mycket att de utsett oss till Årets byrå.

Tack för att vi får göra den här resan tillsammans med er!

 

Läs mer:

nt.se

resume.se

folkbladet.se

di.se



Senaste inläggen

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20

Byskola

Så pratar du med journalister: 10 tips

Varför ska man aldrig höra av sig till en redaktion efter klockan 15? Är en fräck cowboyhatt nyckeln till journalistens hjärta?
Så här beter du dig för att nå fram till journalister – vi har hela listan!

2024-02-08

Nyhet

En insamlingskväll för de hemlösa

28 februari tar näringsliv, samhälle och ett gäng fina artister gemensam sats för att bidra till ett tryggare Norrköping för alla, med Byn som en av flera samarbetspartners.

2024-02-06