Art Director till Byn!

2023-10-06 Nyhet

Opp och hoppa, dags att söka jobb! Byn söker en Art Director som förenar idéhöjd och kreativitet med designstyrka och digitalt kunnande. Exakt vad du gör idag spelar mindre roll, det viktigaste är att du imorgon vill visa världen vad du vill åstadkomma inom konceptutveckling, varumärkesidentitet och digital kommunikation. 

Du har relevant utbildning inom design, kommunikation eller reklam och har ett brett spektrum av färdigheter och intressen. Antagligen har du jobbat ett par år och är sugen på att lära dig mer och utvecklas. I din roll som Art Director på Byn kommer du få jobba med allt från koncept- och varumärkesutveckling till kampanjer, design och uttag i alla tänkbara kanaler, framför allt digitala.

Vill du skruva på logotyper och grafiska identiteter – fantastiskt! Vill du hitta på reklamkoncept, och jobba med UI/UX, film, sociala media, event och gud vet vad – så bra! Har du bekantat dig med wordpress och vill lära dig mer – kanon! Vill du göra allt det där, för superspännande kunder i många olika branscher? Ja, då är Byn rätt för dig. Här får du ett omväxlande och utvecklande jobb på en byrå som vill fortsätta driva svensk kommunikation framåt.

På Byn förenas skyhöga ambitioner med en jordnära attityd. Det betyder att vi har höga förväntningar på det du gör och alltid respekterar dig för den du är. För att just du ska kunna ta nästa steg i din utveckling ser vi till att stötta dig med en varm och trygg omgivning, en rolig vardag och uppdrag som inspirerar i en miljö med utsikt över halva Norrköping.

Sugen? Putsa upp din portfolio, ditt CV och skriv några rader till jobb@bynkommunikation.se så tar vi det därifrån. Vi ser fram emot att höra av dig.Senaste inläggen

Annons

Byn söker Art Director

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.
Byn växer och söker nu ytterligare en Art Director, med planerad anställningsstart i augusti 2024.

2024-05-10

Nyhet

Ny kund: Örebro kommun

Hej slottet, Svampen och Svartån! Efter vunnen upphandling står det klart att Byn under de närmaste åren får äran att hjälpa Örebro kommun med film och rörlig bild.

2024-04-22

Nyhet

Gainomax väljer Byn

Inför en nysatsning i höst har Midsona AB, som bland annat äger varumärket Gainomax, valt Byn som ny byråpartner.

2024-04-11

Nyhet

Hej Felicia!

Jodå. Nu är vi med praktikant igen. Och inte vilken praktikant som helst. 
Möt Felicia Wikhult – en vetgirig smålänning och old school-illustratör med startup-drömmar.

2024-04-03

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20