Art Director till Byn!

2023-10-06 Nyhet

Opp och hoppa, dags att söka jobb! Byn söker en Art Director som förenar idéhöjd och kreativitet med designstyrka och digitalt kunnande. Exakt vad du gör idag spelar mindre roll, det viktigaste är att du imorgon vill visa världen vad du vill åstadkomma inom konceptutveckling, varumärkesidentitet och digital kommunikation. 

Du har relevant utbildning inom design, kommunikation eller reklam och har ett brett spektrum av färdigheter och intressen. Antagligen har du jobbat ett par år och är sugen på att lära dig mer och utvecklas. I din roll som Art Director på Byn kommer du få jobba med allt från koncept- och varumärkesutveckling till kampanjer, design och uttag i alla tänkbara kanaler, framför allt digitala.

Vill du skruva på logotyper och grafiska identiteter – fantastiskt! Vill du hitta på reklamkoncept, och jobba med UI/UX, film, sociala media, event och gud vet vad – så bra! Har du bekantat dig med wordpress och vill lära dig mer – kanon! Vill du göra allt det där, för superspännande kunder i många olika branscher? Ja, då är Byn rätt för dig. Här får du ett omväxlande och utvecklande jobb på en byrå som vill fortsätta driva svensk kommunikation framåt.

På Byn förenas skyhöga ambitioner med en jordnära attityd. Det betyder att vi har höga förväntningar på det du gör och alltid respekterar dig för den du är. För att just du ska kunna ta nästa steg i din utveckling ser vi till att stötta dig med en varm och trygg omgivning, en rolig vardag och uppdrag som inspirerar i en miljö med utsikt över halva Norrköping.

Sugen? Putsa upp din portfolio, ditt CV och skriv några rader till jobb@bynkommunikation.se så tar vi det därifrån. Vi ser fram emot att höra av dig.Senaste inläggen

Byskola

Inspelning: Tips för en lyckad hållbarhetsredovisning enligt CSRD

Byn tillsammans Greenstep tackar alla som deltog i webinaret om hållbarhetsredovisning enligt nya Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). För dig som kanske missade evenemanget eller vill se det igen, har vi glädjen att meddela att hela webinaret finns tillgängligt som en inspelad video.

2023-11-22

Nyhet

Vi har en podcast!

På Byn gillar vi att snacka om kommunikation, och då och då säger vi faktiskt något som även personer utanför kontoret skulle kunna vara intresserade av.
Nu har vi testat att snacka med varsin mikrofon framför ansiktet och resultatet är vår nya podcast: På Byn!

2023-11-20