Byn + Räddningstjänsten = sant!

2023-03-28 Nyhet

Hurra! Byn har efter vunnen upphandling tecknat ramavtal med Räddningstjänsten Östra Götaland, som ny strategisk kommunikationspartner.

Det handlar inte minst om att bidra till det förebyggande arbetet – att informera allmänheten om hur vi minskar risken för att bränder och andra olyckor över huvud taget uppstår.

Räddningstjänsten är en grundbult i samhällskontraktet. Vi ser verkligen fram emot att göra vårt bästa för att hjälpa denna spännande myndighet i sitt viktiga uppdrag. Och är glada över att vårt nya kontor i och med detta nu är brandsäkrat enligt konstens alla regler!Senaste inläggen

Byskola

Inspelning: Tips för en lyckad hållbarhetsredovisning enligt CSRD

Byn tillsammans Greenstep tackar alla som deltog i webinaret om hållbarhetsredovisning enligt nya Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). För dig som kanske missade evenemanget eller vill se det igen, har vi glädjen att meddela att hela webinaret finns tillgängligt som en inspelad video.

2023-11-22

Nyhet

Vi har en podcast!

På Byn gillar vi att snacka om kommunikation, och då och då säger vi faktiskt något som även personer utanför kontoret skulle kunna vara intresserade av.
Nu har vi testat att snacka med varsin mikrofon framför ansiktet och resultatet är vår nya podcast: På Byn!

2023-11-20