Byn söker AD

2020-05-08 Nyhet

Är du formstark, digital, konceptuellt skicklig och trevlig?
Då är du kanske vår nya Art Director.

På Byn vill vi förena skyhöga ambitioner med en jordnära attityd. Det är grunden i vår företagskultur. Tillsammans med första raden i vår vision – ”Byn ska vara med och forma svensk kommunikation framåt” – styr det hela vårt arbete.

Därför söker vi en jordnära och trevlig person med stort driv, skicklighet och vilja att forma svensk kommunikation framåt. Du är formstark och känner dig trygg med allt från omfattande designkoncept till den där sista kerningstouchen i typografin. Du är full av goda (och precis lagom knasiga) idéer och vill vara med och utveckla koncept och varumärken. Du kan paketera och formge i alla möjliga kanaler och utföranden: rörligt, digitalt, print, event. Eller något helt annat. Och du vill hela tiden lära dig nya saker.

Den Art Director vi söker tror vi har jobbat några år i branschen men utan att ha tappat nyfikenheten och lusten att utveckla sig själv och andra.

Byn Kommunikationsbyrå ligger i Norrköping. En spännande stad i ständig utveckling. Våra kunder finns över hela Norden. I alla branscher: privat och offentlig, stort och litet. Vi jobbar med allt från bostäder, energi, bank, försäkring, maskiner för byggindustri och IT-tjänster – till drycker, städprodukter, tandvård, besöksmål, kultur och upplevelser. Det vi gör kommer ut regionalt, nationellt och globalt. Vi söker helt enkelt dig som både fokuserar på detaljer, tänker brett och gillar omväxling.

Även om våra kunder kanske inte har jättemycket gemensamt vid första ögonkastet, finns det något som förenar dem. De gillar att jobba med oss. Och de gillar oss så mycket att vi 2019 utsågs till Årets Byrå i vår storlekskategori. Smickrande! Själva ser vi just den utmärkelsen som ett tecken på att vi tänker rätt när vi sätter våra medarbetare, vår arbetsmiljö och företagskultur först. Vi tror helt enkelt att glada, trygga människor som gillar att jobba tillsammans också gör ett bra jobb.

Du börjar ditt nya jobb på Byn någon gång direkt efter sommaren 2020, kanske redan i mitten av augusti. Exakt datum kan vi diskutera, men vi vill gärna att du hör av dig direkt.

Maila ditt brev, ditt CV och arbetsprover till vår VD Maria Kufver, maria@bynkommunikation.se. Vi ser fram emot att få veta mer om dig.Senaste inläggen

Nyhet

Ny kund: Örebro kommun

Hej slottet, Svampen och Svartån! Efter vunnen upphandling står det klart att Byn under de närmaste åren får äran att hjälpa Örebro kommun med film och rörlig bild.

2024-04-22

Nyhet

Gainomax väljer Byn

Inför en nysatsning i höst har Midsona AB, som bland annat äger varumärket Gainomax, valt Byn som ny byråpartner.

2024-04-11

Nyhet

Hej Felicia!

Jodå. Nu är vi med praktikant igen. Och inte vilken praktikant som helst. 
Möt Felicia Wikhult – en vetgirig smålänning och old school-illustratör med startup-drömmar.

2024-04-03

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20