Byn söker Art Director

2024-05-10 Annons

Byn växer och söker nu ytterligare en Art Director, med planerad anställningsstart i augusti 2024. Vi söker dig som har jobbat några år efter din utbildning och känner dig trygg i att utveckla smarta kommunikationskoncept, intressanta kampanjer och stilsäkra grafiska identiteter. Vi ser helst att du har erfarenhet av uttag i en bredd av kanaler; digitalt, print, event, rörligt – här kommer du få göra allt.

Hos oss kommer du få jobba med ett positivt och proffsigt gäng – på en byrå som konkurrerar nationellt om de roligaste uppdragen. Byn har varit topp tre i Årets Byrå de senaste fem åren, vilket är ett bra tecken på att våra kunder är nöjda. Dina blivande uppdragsgivare finns inom snabbrörliga (och goda) konsumentprodukter, tjänster, upplevelser, tech, offentlig verksamhet och internationell industri. Smått och stort, nära och långt borta. Vi gillar blandningen och tror att du gör det också.

Som person är du nyfiken, öppen och snäll. Vi gillar att bolla idéer och diskutera feedback både internt och med kunderna. Därför är det viktigt att du är lika bra på att förvalta och jobba vidare med andras idéer som att utveckla dina egna.

På Byn jobbar vi i team och trivs med en öppen, välkomnande och schysst kultur. Det ska kännas bra i magen att komma till jobbet, alla ska kunna säga sin mening och vi firar alltid våra små och stora framsteg tillsammans. Våra ledord är samma som när vi startade. Vi ska ha skyhöga ambitioner och en jordnära attityd. Den känslan löper som en röd tråd i vårt sätt att vara, både internt och mot kund. En grön tråd är vårt stora engagemang och intresse för hållbarhetsfrågor. Flera bybor deltar i flera hållbarhetsnätverk och konferenser, där vi även föreläser om hållbarhetskommunikation.

Så här efter ett år har vi börjat bo in oss i vårt nya, och som vi tycker, fantastiska kontor. En nybyggd takvåning med utsikt över vackra Norrköping, bara sju minuters promenad från Norrköpings resecentrum (bra att veta om du funderar på att pendla hit).

Nyfiken? Skicka några rader om dig själv, din portfolio och ditt CV till jobb@bynkommunikation.se. Vi kommer träffa kandidater löpande under vår och sommar och ser fram emot din ansökan.Senaste inläggen

Nyhet

Ny kund: Örebro kommun

Hej slottet, Svampen och Svartån! Efter vunnen upphandling står det klart att Byn under de närmaste åren får äran att hjälpa Örebro kommun med film och rörlig bild.

2024-04-22

Nyhet

Gainomax väljer Byn

Inför en nysatsning i höst har Midsona AB, som bland annat äger varumärket Gainomax, valt Byn som ny byråpartner.

2024-04-11

Nyhet

Hej Felicia!

Jodå. Nu är vi med praktikant igen. Och inte vilken praktikant som helst. 
Möt Felicia Wikhult – en vetgirig smålänning och old school-illustratör med startup-drömmar.

2024-04-03

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20