Byn söker ekonom/administratör

2022-02-10 Nyhet

Byn Kommunikationsbyrå AB är en reklam- och kommunikationsbyrå i Norrköping. Vi startade för 10 år sedan och är nu 22 anställda. Vårt mysiga kontor ligger i Knäppingsborg i centrala Norrköping, men vi jobbar med kunder över hela Norden. Med hög kreativ ambition, pålitlig leveranssäkerhet och en jordnära attityd, har vi kunnat bygga upp en byrå som konkurrerar om de största och roligaste uppdragen. De senaste åren har vi återkommande rankats bland de bästa i Sverige i vår storlek.

Nu förbereder vi oss för nästa steg i vår resa och söker dig som vill bli en centralpunkt i vårt interna arbete; en ekonomi- och administrationsansvarig som är redo att ta nästa steg.

Du kommer att självständigt ansvara för och arbeta med löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontror, moms-/skatteredovisningar och månadsavstämningar. Du kommer också få ansvar för bolagets löne- och personaladministration samt visst ansvar för inköp och vårt kontor. Rollen är ny och din bakgrund och ambition kommer ha stor påverkan. Här har du möjlighet att forma en tjänst efter din egen ambition! Du rapporterar direkt till VD och ledningsgrupp och med det stöd som behövs från externa ekonomikonsulter och vår revisor.

Du är gymnasieekonom, gärna med någon form av påbyggnadsutbildning inom redovisning, bokslut och skatter.

Du har flerårig arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna i ägarledda företag, på redovisningsbyrå eller liknande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Som person är du strukturerad, noggrann och van vid att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du har ett genuint intresse för ekonomi, processer och struktur. Hos oss kommer du att få stora möjligheter att utveckla bolagets ekonomifunktion och dig själv.

På Byn hamnar du i en kreativ och rörlig miljö, med högt i tak, många skratt och spännande verksamhet. Ena dagen kommer du köra löner och hantera fakturor, nästa dag kanske vi ber dig om hjälp med att beställa 100 plastfiskar som ska hällas över Danny Saucedo i en reklamfilm (ja, ett verkligt exempel).
Det är viktigt att du känner dig trygg i din person och din yrkesroll och stort engagemang i det du gör. Vi ser också att du har ett utåtriktat och positivt sätt och trivs i mötet med andra människor. Du kommer att vara en viktig person för våra medarbetare – men också ett självklart bollplank för företagsledningen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid med placering i Norrköping.

Känner du att ovanstående stämmer på dig och att du är person som älskar att hugga i när det behövs, både med dina egna arbetsuppgifter och genom att hjälpa dina kollegor, så ser vi mycket fram emot din ansökan. Du kommer hamna i ett glatt gäng där en positiv företagskultur och bra känsla i magen både inför och efter arbetsdagen är viktigt.

Din ansökan mailar du till vår samarbetspartner susanne@lindhrpartner.se snarast, vi kommer att arbeta med löpande urval.

Dina frågor om denna tjänst besvaras av Susanne Lind, Lind HR Partner AB, tfn 0706-714131, alternativt susanne@lindhrpartner.seSenaste inläggen

Nyhet

Ny kund: Örebro kommun

Hej slottet, Svampen och Svartån! Efter vunnen upphandling står det klart att Byn under de närmaste åren får äran att hjälpa Örebro kommun med film och rörlig bild.

2024-04-22

Nyhet

Gainomax väljer Byn

Inför en nysatsning i höst har Midsona AB, som bland annat äger varumärket Gainomax, valt Byn som ny byråpartner.

2024-04-11

Nyhet

Hej Felicia!

Jodå. Nu är vi med praktikant igen. Och inte vilken praktikant som helst. 
Möt Felicia Wikhult – en vetgirig smålänning och old school-illustratör med startup-drömmar.

2024-04-03

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20