Byn söker nästa strategiska projektledare

2021-05-26 Nyhet

Byn Kommunikationsbyrå i Norrköping står nu inför sitt nästa utvecklingssteg och söker en strategisk projektledare som förkroppsligar essensen av byrån; en förening av skyhöga ambitioner och jordnära attityd.

Ditt övergripande uppdrag som projektledare på Byn är att hjälpa våra uppdragsgivare att identifiera sina små och stora kommunikationsutmaningar – för att sedan omsätta dessa till tydliga, starka byråleveranser. Du tänker långsiktigt, driver på i processerna och gillar att utmana med kreativa idéer.

Du har god erfarenhet av projektledning från antingen byrå- eller beställarsidan och en tydlig bild av vad jobbet går ut på. För om vi ska vara ärliga är det ingen liten kombination av egenskaper vi är ute efter. Du ska ha en bra social och kommunikativ förmåga, kunna lyssna in, analysera och bidra med strukturerade, underbyggda rekommendationer. Du ska kunna leda och inspirera dina kollegor. Du har en omvärldsblick som fångar upp företeelser och trender i samtiden och driver på för att ta dig själv, kunderna och kollegorna till nästa steg. Du förstår vikten av tydlighet, dokumentation och allmän ordning och reda.

Du är en visionär doer. En resultatdriven relationsbyggare. En lika självgående som ansvarskännande teamspelare. Den där som folk gillar och som får saker att hända.

På Byn får du vara med och skapa en byrå som vill vara med och forma svensk kommunikation framåt. Du blir en del av vårt strategiska team, där du tar del av dina nya kollegors kompetenser, samtidigt som du tillför det du kan – gärna inom digitala strategier. Vi är nyfikna på vad som är just din grej.

Byn utsågs till Årets Byrå i sin storlek 2019 och kom tvåa 2020. Nu är vi lite större (20 medarbetare) och mitt i nästa steg i vår utveckling. Bland våra kunder finns stora, etablerade varumärken och verksamheter – men också de små, spännande utmanarna. Vi får löpande spännande förfrågningar från stora svenska och internationella uppdragsgivare som hört talas om oss och är nyfikna på vad vi kan.

Vår kultur bygger på öppenhet, trygghet och tillsammansskap. Vi vet att en bra arbetsdag börjar med en positiv känsla i magen redan när du kliver in genom dörren till kontoret. När du känner att du är bland vänner, där du får hjälp och stöd att utvecklas. Vanliga, vänliga människor som frågar hur du mår och gärna delar med sig av sin tid och sin kunskap.

Vi har märkt att ryktet tydligen går om den där trevliga byrån i Norrköping, gänget som vill konkurrera om de bästa jobben genom att ha de nöjdaste kunderna.

Du kanske redan känner till oss? Kanske vill du veta mer?

Skicka ett mail till jobb@bynkommunikation.se – bifoga ditt CV, men berätta framför allt om dig själv och varför du tror att Byn är ditt nästa steg.

Nu när vi har tänkt så mycket på dig är vi väldigt nyfikna på vem du är.

Vi tror att du börjar hos oss redan i augusti-september 2021, så skicka in din ansökan direkt!Senaste inläggen

Byskola

Inspelning: Tips för en lyckad hållbarhetsredovisning enligt CSRD

Byn tillsammans Greenstep tackar alla som deltog i webinaret om hållbarhetsredovisning enligt nya Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). För dig som kanske missade evenemanget eller vill se det igen, har vi glädjen att meddela att hela webinaret finns tillgängligt som en inspelad video.

2023-11-22

Nyhet

Vi har en podcast!

På Byn gillar vi att snacka om kommunikation, och då och då säger vi faktiskt något som även personer utanför kontoret skulle kunna vara intresserade av.
Nu har vi testat att snacka med varsin mikrofon framför ansiktet och resultatet är vår nya podcast: På Byn!

2023-11-20