Byn söker två produktionsledare

2021-09-16 Nyhet

Byn Kommunikationsbyrå i Norrköping söker två produktionsledare för vikariat, med goda möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning. De roller vi ska tillsätta är:

En erfaren produktionsledare för ett längre vikariat på 1,5 år. Mycket goda möjligheter till förlängning eller tillsvidareanställning.

En produktionsledare för sex månaders vikariat, gärna med inriktning på sociala media. Även här finns möjligheter till förlängning.

Ditt övergripande uppdrag som produktionsledare på Byn är att planera och leda de produktioner vi genomför för våra kunder. Det betyder att du oftast tar vid när strategier, mål och koncept är satta och produktionen ska starta. Det ger dig fina möjligheter att bidra kreativt och påverka slutresultatet.

I din vardag kommer du hantera beräkningar, produktions- och beläggningsplaner, korrektur och leverantörskontakter. Du kommer att driva produktioner för många olika medier och kanaler; digitalt, rörligt, print, event, ljud – allt. Kanske har just du en speciell erfarenhet eller styrka som tillför något extra? Att du gillar ordning och reda och omger dig med smarta att-göra-listor ser vi som en självklarhet, men många av våra produktionsledare har också en egen spets inom till exempel film, event och sociala media.

Som person är du positiv, noggrann, kommunikativ och möjlighetsorienterad, en sådan som många gillar och litar på. Vi vill helt enkelt att du förkroppsligar essensen av Byn; en förening av skyhöga ambitioner och jordnära attityd.

På Byn får du vara med och skapa en byrå som vill vara med och forma svensk kommunikation framåt. Vi utsågs till Årets Byrå i vår storlek 2019 och kom tvåa 2020. Nu är vi lite större (20 medarbetare) och mitt i nästa steg i vår utveckling. Bland våra kunder finns stora, etablerade varumärken och verksamheter – men också intressanta utmanare som verkligen vill sticka ut. Vi får löpande spännande förfrågningar från stora svenska och internationella uppdragsgivare som hört talas om oss och är nyfikna på vad vi kan.

Vår kultur bygger på öppenhet, trygghet och tillsammansskap. Vi vet att en bra arbetsdag börjar med en positiv känsla i magen redan när du kliver in genom dörren till kontoret. Där du känner att du är bland vänner, där du får hjälp och stöd att utvecklas. Vanliga, vänliga människor som frågar hur du mår och gärna delar med sig av sin tid och sin kunskap.

Skicka ett mail till jobb@bynkommunikation.se – bifoga ditt CV, men berätta framför allt om dig själv och varför du tror att Byn är ditt nästa steg.

Nu när vi har tänkt så mycket på dig är vi väldigt nyfikna på vem du är.

Skicka in din ansökan direkt – vi behövde dig… igår!Senaste inläggen

Byskola

Inspelning: Tips för en lyckad hållbarhetsredovisning enligt CSRD

Byn tillsammans Greenstep tackar alla som deltog i webinaret om hållbarhetsredovisning enligt nya Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). För dig som kanske missade evenemanget eller vill se det igen, har vi glädjen att meddela att hela webinaret finns tillgängligt som en inspelad video.

2023-11-22

Nyhet

Vi har en podcast!

På Byn gillar vi att snacka om kommunikation, och då och då säger vi faktiskt något som även personer utanför kontoret skulle kunna vara intresserade av.
Nu har vi testat att snacka med varsin mikrofon framför ansiktet och resultatet är vår nya podcast: På Byn!

2023-11-20