Gainomax väljer Byn

2024-04-11 Nyhet

Midsona AB, med en hel rad starka varumärken i portföljen, har efter avslutad pitch valt att samarbeta med Byn inför nysatsningen på Gainomax, ett välkänt varumärke i träningskretsar för sina proteinshakes- och bars.

Kul tycker vi på Byn som gillar produkterna, inte bara för sitt näringsinnehåll, utan också för smaken. Perfekta mellanmål när du behöver ladda efter passet, innan förskolehämtningen eller när du bara vill unna dig något gott utan dåligt samvete. Efter sommaren är det tänkt att de första smakproven på ett nytt koncept ska vara redo att rullas ut. Tills dess vill vi tipsa om den goda, proteinpackade baren Gainomax Chokladboll. Varuproverna här på kontoret är dessvärre slut, men du hittar den och andra Gainomax-produkter i livsmedelshandeln.



Senaste inläggen

Nyhet

Ny kund: Örebro kommun

Hej slottet, Svampen och Svartån! Efter vunnen upphandling står det klart att Byn under de närmaste åren får äran att hjälpa Örebro kommun med film och rörlig bild.

2024-04-22

Nyhet

Gainomax väljer Byn

Inför en nysatsning i höst har Midsona AB, som bland annat äger varumärket Gainomax, valt Byn som ny byråpartner.

2024-04-11

Nyhet

Hej Felicia!

Jodå. Nu är vi med praktikant igen. Och inte vilken praktikant som helst. 
Möt Felicia Wikhult – en vetgirig smålänning och old school-illustratör med startup-drömmar.

2024-04-03

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20