Game changer för energieffektiviseringen

2022-10-31 Nyhet

Sällan har en produkt legat mer i tiden. Linköpingsföretaget DAZOQs verktyg för att mäta energiförbrukning ska nu komma fler till del med Byns hjälp.

Startupen DAZOQ har tagit fram ett verktyg för att enkelt, säkert och tydligt mäta energiförbrukning i enskilda maskiner och installationer. Bolagets all-in-one-lösning består av trådlösa sensorer kombinerade med webbaserad plattform och energirådgivning. Genom att få detaljerad realtidskoll på energiförbrukningen ökar möjligheterna markant att minska energianvändningen på detaljnivå, vilket kan göra stor skillnad både hållbarhetsmässigt och ekonomiskt.

– Vi vill få ut detta till så många industrier och företag som möjligt, så snabbt som möjligt och med så stort genomslag som möjligt. Vi blev rekommenderade att kontakta Byn och vi gillar verkligen det de har tagit fram, säger Carolina Nilsson, marknadsföringsansvarig på DAZOQ.

– Det känns verkligen angeläget att få fler att känna till denna game changer för industrin. Att DAZOQ kan göra skillnad i energikrisen är det ingen tvekan om, och det är verkligen inspirerande att få vara med från början, säger Rosanna Nordrup, strategisk projektledare på  Byn.Senaste inläggen

Spaning

Spaning: Generation Alpha

Oavsett om du vill förstå dina framtida kunder eller kommunicera med deras föräldrar behöver du ha koll på kidsen. Här lär Byns planner Victoria Malm dig mer om Alpha – generationen vars inflytande på konsumentbeteenden och köpbeslut sträcker sig långt bortom deras ålder.

2023-08-29