Game changer för energieffektiviseringen

2022-10-31 Nyhet

Sällan har en produkt legat mer i tiden. Linköpingsföretaget DAZOQs verktyg för att mäta energiförbrukning ska nu komma fler till del med Byns hjälp.

Startupen DAZOQ har tagit fram ett verktyg för att enkelt, säkert och tydligt mäta energiförbrukning i enskilda maskiner och installationer. Bolagets all-in-one-lösning består av trådlösa sensorer kombinerade med webbaserad plattform och energirådgivning. Genom att få detaljerad realtidskoll på energiförbrukningen ökar möjligheterna markant att minska energianvändningen på detaljnivå, vilket kan göra stor skillnad både hållbarhetsmässigt och ekonomiskt.

– Vi vill få ut detta till så många industrier och företag som möjligt, så snabbt som möjligt och med så stort genomslag som möjligt. Vi blev rekommenderade att kontakta Byn och vi gillar verkligen det de har tagit fram, säger Carolina Nilsson, marknadsföringsansvarig på DAZOQ.

– Det känns verkligen angeläget att få fler att känna till denna game changer för industrin. Att DAZOQ kan göra skillnad i energikrisen är det ingen tvekan om, och det är verkligen inspirerande att få vara med från början, säger Rosanna Nordrup, strategisk projektledare på  Byn.Senaste inläggen

Annons

Byn söker Art Director

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.
Byn växer och söker nu ytterligare en Art Director, med planerad anställningsstart i augusti 2024.

2024-05-10

Nyhet

Ny kund: Örebro kommun

Hej slottet, Svampen och Svartån! Efter vunnen upphandling står det klart att Byn under de närmaste åren får äran att hjälpa Örebro kommun med film och rörlig bild.

2024-04-22

Nyhet

Gainomax väljer Byn

Inför en nysatsning i höst har Midsona AB, som bland annat äger varumärket Gainomax, valt Byn som ny byråpartner.

2024-04-11

Nyhet

Hej Felicia!

Jodå. Nu är vi med praktikant igen. Och inte vilken praktikant som helst. 
Möt Felicia Wikhult – en vetgirig smålänning och old school-illustratör med startup-drömmar.

2024-04-03

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20