Helena! Hej!

2022-03-17 Nyhet

Nu har vi blivit fler igen. Vi kan helt enkelt inte få nog av bra människor. Den här gången säger vi hej, välkommen och tack för att du är en bra människa till Helena Frykholm – ny produktionsledare på Byn sedan, faktiskt, ganska många veckor tillbaka. 

 

Hej Helena! Berätta lite om dig själv.

Är en hälso-tjej som gillar att röra på mig. Yoga, skidåkning utför, löpning, dans. Ja, träning och rörelse i största allmänhet tycker jag är kul. Jag är mamma till en 2,5-åring, husägare och egenföretagare. En superentusiast som älskar att skratta, skoja och uppleva nytt.

 

Du har jobbat som projektledare och operations manager på Stadium Sports Camp i en herrans massa år. Vad tar du med dig därifrån?

Det har absolut gett mig mycket erfarenhet i att förstå och se helheten i ett projekt. Att vara flexibel, lösningsorienterad och framförallt stresstålig. Nästan allt går att lösa om man hjälps åt. Sedan har det gett mig ett stort kontaktnät också, som jag är väldigt glad och tacksam över.

 

Det är vi också! Du började hos oss lagom till att pandemin tog fart igen. Vilka var dina intryck av din nya digitala arbetsplats och dina digitala arbetskamrater?

Haha … Ja … Att jag jobbar med galet kreativa och kreativt galna människor. Det har såklart varit en ny upplevelse att onboarda digitalt. Men jag har verkligen blivit så varmt och väl omhändertagen att det inte har känts som ett problem alls. Men oj vad jag längtade efter att få träffa alla.

 

Vem behöver mest tillsyn, ett barn på sportläger eller en kreatör med “ lite feeling”?

Utan tvekan kreatören med feeling!

 

Jag misstänkte det … Vad har du blivit mest förvånad över sedan du började på Byn då?

Jag visste ju att alla bybor var duktiga och ambitiösa sedan innan, men att det var på den här oerhört höga nivån visste jag inte fullt ut.

 

Många av Byns lite sportigare medarbetare känner dig redan som Yoga-Hella från Fredagsyogan. Vilken av Byns yrkeskategorier har mest yogi-potential? 

Haha … Oj, svåraste frågan tror jag. Ja, om jag nu måste välja så är det nog någon av kreatörsgrupperna. 

 

Det låter rimligt. Hursomhelst, vi är superglada att ha dig här. Varmt välkommen än en gång!

 Senaste inläggen

Nyhet

Ny kund: Örebro kommun

Hej slottet, Svampen och Svartån! Efter vunnen upphandling står det klart att Byn under de närmaste åren får äran att hjälpa Örebro kommun med film och rörlig bild.

2024-04-22

Nyhet

Gainomax väljer Byn

Inför en nysatsning i höst har Midsona AB, som bland annat äger varumärket Gainomax, valt Byn som ny byråpartner.

2024-04-11

Nyhet

Hej Felicia!

Jodå. Nu är vi med praktikant igen. Och inte vilken praktikant som helst. 
Möt Felicia Wikhult – en vetgirig smålänning och old school-illustratör med startup-drömmar.

2024-04-03

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20