Helena! Hej!

2022-03-17 Nyhet

Nu har vi blivit fler igen. Vi kan helt enkelt inte få nog av bra människor. Den här gången säger vi hej, välkommen och tack för att du är en bra människa till Helena Frykholm – ny produktionsledare på Byn sedan, faktiskt, ganska många veckor tillbaka. 

 

Hej Helena! Berätta lite om dig själv.

Är en hälso-tjej som gillar att röra på mig. Yoga, skidåkning utför, löpning, dans. Ja, träning och rörelse i största allmänhet tycker jag är kul. Jag är mamma till en 2,5-åring, husägare och egenföretagare. En superentusiast som älskar att skratta, skoja och uppleva nytt.

 

Du har jobbat som projektledare och operations manager på Stadium Sports Camp i en herrans massa år. Vad tar du med dig därifrån?

Det har absolut gett mig mycket erfarenhet i att förstå och se helheten i ett projekt. Att vara flexibel, lösningsorienterad och framförallt stresstålig. Nästan allt går att lösa om man hjälps åt. Sedan har det gett mig ett stort kontaktnät också, som jag är väldigt glad och tacksam över.

 

Det är vi också! Du började hos oss lagom till att pandemin tog fart igen. Vilka var dina intryck av din nya digitala arbetsplats och dina digitala arbetskamrater?

Haha … Ja … Att jag jobbar med galet kreativa och kreativt galna människor. Det har såklart varit en ny upplevelse att onboarda digitalt. Men jag har verkligen blivit så varmt och väl omhändertagen att det inte har känts som ett problem alls. Men oj vad jag längtade efter att få träffa alla.

 

Vem behöver mest tillsyn, ett barn på sportläger eller en kreatör med “ lite feeling”?

Utan tvekan kreatören med feeling!

 

Jag misstänkte det … Vad har du blivit mest förvånad över sedan du började på Byn då?

Jag visste ju att alla bybor var duktiga och ambitiösa sedan innan, men att det var på den här oerhört höga nivån visste jag inte fullt ut.

 

Många av Byns lite sportigare medarbetare känner dig redan som Yoga-Hella från Fredagsyogan. Vilken av Byns yrkeskategorier har mest yogi-potential? 

Haha … Oj, svåraste frågan tror jag. Ja, om jag nu måste välja så är det nog någon av kreatörsgrupperna. 

 

Det låter rimligt. Hursomhelst, vi är superglada att ha dig här. Varmt välkommen än en gång!

 Senaste inläggen

Byskola

Inspelning: Tips för en lyckad hållbarhetsredovisning enligt CSRD

Byn tillsammans Greenstep tackar alla som deltog i webinaret om hållbarhetsredovisning enligt nya Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). För dig som kanske missade evenemanget eller vill se det igen, har vi glädjen att meddela att hela webinaret finns tillgängligt som en inspelad video.

2023-11-22

Nyhet

Vi har en podcast!

På Byn gillar vi att snacka om kommunikation, och då och då säger vi faktiskt något som även personer utanför kontoret skulle kunna vara intresserade av.
Nu har vi testat att snacka med varsin mikrofon framför ansiktet och resultatet är vår nya podcast: På Byn!

2023-11-20