HLR-rådet hjärtligt välkomna till Byn

2023-11-09 Nyhet

Under hösten har vi på Byn fått den stora glädjen att börja jobba tillsammans med Svenska Rådet för Hjärt-lungräddning (HLR-rådet). Samarbetet rivstartade och redan efter några veckors intensivt jobb lanserades vår första gemensamma kampanj Livet går upp och ner. Tillsammans ser vi fram emot att skapa kommunikation som känns i hjärtat och stöttar HLR-rådets långsiktiga mål om att rädda fler liv.
– Det känns oerhört fint att få jobba med något så viktigt som hjärt-lungräddning. HLR-rådet bidrar verkligen till att öka tryggheten i samhället, säger Maria Kufver, vd på Byn.

Maria Kufver


Senaste inläggen

Byskola

Inspelning: Tips för en lyckad hållbarhetsredovisning enligt CSRD

Byn tillsammans Greenstep tackar alla som deltog i webinaret om hållbarhetsredovisning enligt nya Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). För dig som kanske missade evenemanget eller vill se det igen, har vi glädjen att meddela att hela webinaret finns tillgängligt som en inspelad video.

2023-11-22

Nyhet

Vi har en podcast!

På Byn gillar vi att snacka om kommunikation, och då och då säger vi faktiskt något som även personer utanför kontoret skulle kunna vara intresserade av.
Nu har vi testat att snacka med varsin mikrofon framför ansiktet och resultatet är vår nya podcast: På Byn!

2023-11-20