Nytt år – och Byn växer med tre.

2021-01-11 Nyhet

Äntligen! 2021 är här! Och hur ska man kunna börja det nya året på ett bättre sätt än att välkomna hela tre nya bybor?

Amanda Svensson

Först på plats är vår nya produktionsledare Amanda Svensson. Hon är utbildad på KSM vid Linköpings Universitet och kommer närmast från en anställning som projektledare inom event- och kommunikation på Ung Företagsamhet i Östergötland. Dessförinnan arbetade hon som event- och arena manager på Linköping Science Park. Amanda börjar på Byn den 11 januari.

Anders Lindborg

Strax därefter börjar Anders Lindborg, vår nya Art Director och Motion Designer. Det här Berghsutbildade och formstarka stjärnskottet har flera års erfarenhet inom grafisk och rörlig design, senast på Ving (Thomas Cook). Nu tar han steget från rese- till reklambyråsidan och gör entré på Byn den 18 januari.

Erik Stedt

Sist, men inte minst, väntar en tung förstärkning genom vår nya copywriter Erik Stedt. Erik, som är utbildad vid GDK vid Linköpings Universitet har snart 10 års byråerfarenhet. Den 1 februari får vi tillgång till denna både kreativa och strategiska resurs.

Det är med en ödmjuk känsla av både tacksamhet och stolthet vi kan konstatera att Byn fortsätter ha kundernas förtroende och därför kan skapa nya arbetstillfällen, även i oroliga tider, kommenterar Maria Kufver, VD. Resursmässigt står vi nu starkare än någonsin. Våra nyanställda medarbetare har alla en väldokumenterad kompetens inom sina spetsområden och vi ser fram emot att kunna erbjuda deras tjänster till våra kunder.


Senaste inläggen

Nyhet

Gainomax väljer Byn

Inför en nysatsning i höst har Midsona AB, som bland annat äger varumärket Gainomax, valt Byn som ny byråpartner.

2024-04-11

Nyhet

Hej Felicia!

Jodå. Nu är vi med praktikant igen. Och inte vilken praktikant som helst. 
Möt Felicia Wikhult – en vetgirig smålänning och old school-illustratör med startup-drömmar.

2024-04-03

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20

Byskola

Så pratar du med journalister: 10 tips

Varför ska man aldrig höra av sig till en redaktion efter klockan 15? Är en fräck cowboyhatt nyckeln till journalistens hjärta?
Så här beter du dig för att nå fram till journalister – vi har hela listan!

2024-02-08