Nytt år – och Byn växer med tre.

2021-01-11 Nyhet

Äntligen! 2021 är här! Och hur ska man kunna börja det nya året på ett bättre sätt än att välkomna hela tre nya bybor?

Amanda Svensson

Först på plats är vår nya produktionsledare Amanda Svensson. Hon är utbildad på KSM vid Linköpings Universitet och kommer närmast från en anställning som projektledare inom event- och kommunikation på Ung Företagsamhet i Östergötland. Dessförinnan arbetade hon som event- och arena manager på Linköping Science Park. Amanda börjar på Byn den 11 januari.

Anders Lindborg

Strax därefter börjar Anders Lindborg, vår nya Art Director och Motion Designer. Det här Berghsutbildade och formstarka stjärnskottet har flera års erfarenhet inom grafisk och rörlig design, senast på Ving (Thomas Cook). Nu tar han steget från rese- till reklambyråsidan och gör entré på Byn den 18 januari.

Erik Stedt

Sist, men inte minst, väntar en tung förstärkning genom vår nya copywriter Erik Stedt. Erik, som är utbildad vid GDK vid Linköpings Universitet har snart 10 års byråerfarenhet. Den 1 februari får vi tillgång till denna både kreativa och strategiska resurs.

Det är med en ödmjuk känsla av både tacksamhet och stolthet vi kan konstatera att Byn fortsätter ha kundernas förtroende och därför kan skapa nya arbetstillfällen, även i oroliga tider, kommenterar Maria Kufver, VD. Resursmässigt står vi nu starkare än någonsin. Våra nyanställda medarbetare har alla en väldokumenterad kompetens inom sina spetsområden och vi ser fram emot att kunna erbjuda deras tjänster till våra kunder.


Senaste inläggen

Byskola

Inspelning: Tips för en lyckad hållbarhetsredovisning enligt CSRD

Byn tillsammans Greenstep tackar alla som deltog i webinaret om hållbarhetsredovisning enligt nya Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). För dig som kanske missade evenemanget eller vill se det igen, har vi glädjen att meddela att hela webinaret finns tillgängligt som en inspelad video.

2023-11-22

Nyhet

Vi har en podcast!

På Byn gillar vi att snacka om kommunikation, och då och då säger vi faktiskt något som även personer utanför kontoret skulle kunna vara intresserade av.
Nu har vi testat att snacka med varsin mikrofon framför ansiktet och resultatet är vår nya podcast: På Byn!

2023-11-20