På pallen för fjärde gången!

2023-02-20 Nyhet

Hurra!

Byn kammar hem tredje pris i Årets Byrå 2023 i kategorin Reklambyråer med omsättning 15-25 miljoner.

Underbara och älskade av kunderna, och på jobbet går det också bra. Förlåt för den lite skrytiga tonen, men trots vår jordnära attityd unnar vi oss att känna oss rejält stolta över ännu en pallplats.

2019 var vi med i Årets byrå för första gången och fick på något chockskakiga ben kliva upp på scenen och ta emot förstapriset, då i reklambyråklassen för byråer med omsättning 5-15 miljoner kronor. Sedan dess har vi prenumererat på pallplatser, och på årets stora gala på Cirkus i Stockholm blev det ännu en när vi tog tredjeplatsen i kategorin reklambyrå 15-25 miljoner kronor.

Årets byrå bygger på en djuplodande kundundersökning där de deltagande byråers kunder rankar samarbete och leverans i en rad kriterier. Vilket förstås gör priset extra roligt.

Stort tack till alla kunder som tagit sig tid att svara och tack för att vi får möjlighet att jobba med er. Nu gasar vi vidare!

 

 Senaste inläggen

Byskola

Inspelning: Tips för en lyckad hållbarhetsredovisning enligt CSRD

Byn tillsammans Greenstep tackar alla som deltog i webinaret om hållbarhetsredovisning enligt nya Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). För dig som kanske missade evenemanget eller vill se det igen, har vi glädjen att meddela att hela webinaret finns tillgängligt som en inspelad video.

2023-11-22

Nyhet

Vi har en podcast!

På Byn gillar vi att snacka om kommunikation, och då och då säger vi faktiskt något som även personer utanför kontoret skulle kunna vara intresserade av.
Nu har vi testat att snacka med varsin mikrofon framför ansiktet och resultatet är vår nya podcast: På Byn!

2023-11-20