På pallen för fjärde gången!

2023-02-20 Nyhet

Hurra!

Byn kammar hem tredje pris i Årets Byrå 2023 i kategorin Reklambyråer med omsättning 15-25 miljoner.

Underbara och älskade av kunderna, och på jobbet går det också bra. Förlåt för den lite skrytiga tonen, men trots vår jordnära attityd unnar vi oss att känna oss rejält stolta över ännu en pallplats.

2019 var vi med i Årets byrå för första gången och fick på något chockskakiga ben kliva upp på scenen och ta emot förstapriset, då i reklambyråklassen för byråer med omsättning 5-15 miljoner kronor. Sedan dess har vi prenumererat på pallplatser, och på årets stora gala på Cirkus i Stockholm blev det ännu en när vi tog tredjeplatsen i kategorin reklambyrå 15-25 miljoner kronor.

Årets byrå bygger på en djuplodande kundundersökning där de deltagande byråers kunder rankar samarbete och leverans i en rad kriterier. Vilket förstås gör priset extra roligt.

Stort tack till alla kunder som tagit sig tid att svara och tack för att vi får möjlighet att jobba med er. Nu gasar vi vidare!

 

 Senaste inläggen

Spaning

Spaning: Generation Alpha

Oavsett om du vill förstå dina framtida kunder eller kommunicera med deras föräldrar behöver du ha koll på kidsen. Här lär Byns planner Victoria Malm dig mer om Alpha – generationen vars inflytande på konsumentbeteenden och köpbeslut sträcker sig långt bortom deras ålder.

2023-08-29