På pallen för fjärde gången!

2023-02-20 Nyhet

Hurra!

Byn kammar hem tredje pris i Årets Byrå 2023 i kategorin Reklambyråer med omsättning 15-25 miljoner.

Underbara och älskade av kunderna, och på jobbet går det också bra. Förlåt för den lite skrytiga tonen, men trots vår jordnära attityd unnar vi oss att känna oss rejält stolta över ännu en pallplats.

2019 var vi med i Årets byrå för första gången och fick på något chockskakiga ben kliva upp på scenen och ta emot förstapriset, då i reklambyråklassen för byråer med omsättning 5-15 miljoner kronor. Sedan dess har vi prenumererat på pallplatser, och på årets stora gala på Cirkus i Stockholm blev det ännu en när vi tog tredjeplatsen i kategorin reklambyrå 15-25 miljoner kronor.

Årets byrå bygger på en djuplodande kundundersökning där de deltagande byråers kunder rankar samarbete och leverans i en rad kriterier. Vilket förstås gör priset extra roligt.

Stort tack till alla kunder som tagit sig tid att svara och tack för att vi får möjlighet att jobba med er. Nu gasar vi vidare!

 

 Senaste inläggen

Nyhet

Gainomax väljer Byn

Inför en nysatsning i höst har Midsona AB, som bland annat äger varumärket Gainomax, valt Byn som ny byråpartner.

2024-04-11

Nyhet

Hej Felicia!

Jodå. Nu är vi med praktikant igen. Och inte vilken praktikant som helst. 
Möt Felicia Wikhult – en vetgirig smålänning och old school-illustratör med startup-drömmar.

2024-04-03

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20

Byskola

Så pratar du med journalister: 10 tips

Varför ska man aldrig höra av sig till en redaktion efter klockan 15? Är en fräck cowboyhatt nyckeln till journalistens hjärta?
Så här beter du dig för att nå fram till journalister – vi har hela listan!

2024-02-08