Yeah yeah vov vov – ny kund!

2022-10-28 Nyhet

Byn är ny strategisk kommunikationsbyrå för Pet Media Group, som driver Europas ledande marknadsplatser för husdjur.

Pet Media Group är ett svenskt bolag med en stor del av Europas husdjursköpare som målgrupp. Med trygghet och säkerhet som ledord driver de de största sajterna för försäljning av husdjur i flera länder. Förutom Hästnet, som säljer 90 procent av alla hästar i Sverige, opererar de också brittiska Pet4Homes (Europas största onlinemarknadsplats för husdjur), italienska Annunci Animali, spanska MundoAnimalia, nederländska PuppyPlaats och tjeckiska iFauna.

Byns uppdrag är att skapa en varumärkeskampanj som går att modifiera och skräddarsy för de olika marknaderna, med hunden i fokus och med tyngdpunkten på hur viktigt det är att få en trygg start för den nya familjemedlemmen. 

– Vi vill manifestera glädjen i att ha hund, där respekten för hunden är avgörande, och med värme och humor berätta om hur vårt upplägg sätter tryggheten för både djur och människa i centrum. Byn känns som en perfekt partner för detta, säger Romina Mariano, marknadschef på Pet Media Group.

– Vi är i full gång med kampanjarbetet. Det blir bland annat en serie filmer där vi verkligen lyfter det fina samspelet mellan hund och människa. Och en väldigt spännande utmaning att jobba med kampanjstrategier för så många olika europeiska marknader, säger Rosanna Nordrup, strategisk projektledare på Byn.

Planen är att kampanjen ska börja rulla under 2023, först i Italien och Spanien och sedan i Storbritannien, Nederländerna och Tjeckien. 

Rosanna Nordrup


Senaste inläggen

Byskola

Inspelning: Tips för en lyckad hållbarhetsredovisning enligt CSRD

Byn tillsammans Greenstep tackar alla som deltog i webinaret om hållbarhetsredovisning enligt nya Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). För dig som kanske missade evenemanget eller vill se det igen, har vi glädjen att meddela att hela webinaret finns tillgängligt som en inspelad video.

2023-11-22

Nyhet

Vi har en podcast!

På Byn gillar vi att snacka om kommunikation, och då och då säger vi faktiskt något som även personer utanför kontoret skulle kunna vara intresserade av.
Nu har vi testat att snacka med varsin mikrofon framför ansiktet och resultatet är vår nya podcast: På Byn!

2023-11-20