Sveriges snyggaste årsredovisning?

2022-09-01 Nyhet

Byn och Stångåstaden är nominerade till Publishingpriset!

Att Stångåstadens verksamhetsberättelse för 2021 blev en matig, fiffig och snygg historia har vi tyckt ända sen den kom allmänheten till del i våras. Nu har det visat sig att fler tycker som vi!

Idag offentliggjordes nomineringarna till Publishingpriset 2022, och Stångåstadens årsredovisning 2021 – med rubriken ”Här bor framtiden” – är en av finalisterna!

Sajten byggdes upp utifrån den alldeles nya varumärkesidentitet vi på Byn tagit fram för Stångåstaden. Utifrån den satsade vi på att göra en verksamhetsberättelse med brett användningsområde, som genom några enkla knapptryck kunde förvandlas till en aptitlig företagspresentation.

Nu är den en av fyra som juryn valt att nominera i kategorin ”Årsredovisningar och rapporter”. 9 november får vi veta vem tar hem priset, när det hålls stor gala på Berns i Stockholm. Till dess håller vi tummarna!

Ulrika Bäckström
Amanda Svensson


Senaste inläggen

Nyhet

Ny kund: Örebro kommun

Hej slottet, Svampen och Svartån! Efter vunnen upphandling står det klart att Byn under de närmaste åren får äran att hjälpa Örebro kommun med film och rörlig bild.

2024-04-22

Nyhet

Gainomax väljer Byn

Inför en nysatsning i höst har Midsona AB, som bland annat äger varumärket Gainomax, valt Byn som ny byråpartner.

2024-04-11

Nyhet

Hej Felicia!

Jodå. Nu är vi med praktikant igen. Och inte vilken praktikant som helst. 
Möt Felicia Wikhult – en vetgirig smålänning och old school-illustratör med startup-drömmar.

2024-04-03

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20