Sveriges snyggaste årsredovisning?

2022-09-01 Nyhet

Byn och Stångåstaden är nominerade till Publishingpriset!

Att Stångåstadens verksamhetsberättelse för 2021 blev en matig, fiffig och snygg historia har vi tyckt ända sen den kom allmänheten till del i våras. Nu har det visat sig att fler tycker som vi!

Idag offentliggjordes nomineringarna till Publishingpriset 2022, och Stångåstadens årsredovisning 2021 – med rubriken ”Här bor framtiden” – är en av finalisterna!

Sajten byggdes upp utifrån den alldeles nya varumärkesidentitet vi på Byn tagit fram för Stångåstaden. Utifrån den satsade vi på att göra en verksamhetsberättelse med brett användningsområde, som genom några enkla knapptryck kunde förvandlas till en aptitlig företagspresentation.

Nu är den en av fyra som juryn valt att nominera i kategorin ”Årsredovisningar och rapporter”. 9 november får vi veta vem tar hem priset, när det hålls stor gala på Berns i Stockholm. Till dess håller vi tummarna!

Ulrika Bäckström
Amanda Svensson


Senaste inläggen

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20

Byskola

Så pratar du med journalister: 10 tips

Varför ska man aldrig höra av sig till en redaktion efter klockan 15? Är en fräck cowboyhatt nyckeln till journalistens hjärta?
Så här beter du dig för att nå fram till journalister – vi har hela listan!

2024-02-08

Nyhet

En insamlingskväll för de hemlösa

28 februari tar näringsliv, samhälle och ett gäng fina artister gemensam sats för att bidra till ett tryggare Norrköping för alla, med Byn som en av flera samarbetspartners.

2024-02-06