Sveriges snyggaste årsredovisning?

2022-09-01 Nyhet

Byn och Stångåstaden är nominerade till Publishingpriset!

Att Stångåstadens verksamhetsberättelse för 2021 blev en matig, fiffig och snygg historia har vi tyckt ända sen den kom allmänheten till del i våras. Nu har det visat sig att fler tycker som vi!

Idag offentliggjordes nomineringarna till Publishingpriset 2022, och Stångåstadens årsredovisning 2021 – med rubriken ”Här bor framtiden” – är en av finalisterna!

Sajten byggdes upp utifrån den alldeles nya varumärkesidentitet vi på Byn tagit fram för Stångåstaden. Utifrån den satsade vi på att göra en verksamhetsberättelse med brett användningsområde, som genom några enkla knapptryck kunde förvandlas till en aptitlig företagspresentation.

Nu är den en av fyra som juryn valt att nominera i kategorin ”Årsredovisningar och rapporter”. 9 november får vi veta vem tar hem priset, när det hålls stor gala på Berns i Stockholm. Till dess håller vi tummarna!

Ulrika Bäckström
Amanda Svensson


Senaste inläggen

Byskola

Inspelning: Tips för en lyckad hållbarhetsredovisning enligt CSRD

Byn tillsammans Greenstep tackar alla som deltog i webinaret om hållbarhetsredovisning enligt nya Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). För dig som kanske missade evenemanget eller vill se det igen, har vi glädjen att meddela att hela webinaret finns tillgängligt som en inspelad video.

2023-11-22

Nyhet

Vi har en podcast!

På Byn gillar vi att snacka om kommunikation, och då och då säger vi faktiskt något som även personer utanför kontoret skulle kunna vara intresserade av.
Nu har vi testat att snacka med varsin mikrofon framför ansiktet och resultatet är vår nya podcast: På Byn!

2023-11-20