Kristin! Välkommen!

2021-12-23 Nyhet

Rekryteringsvågen fortsätter! Denna dan före dopparedan är vi stolta att få presentera vår nyaste projektledare: Kristin Blomgren. Kristin kommer senast från en roll som kommunikationsstrateg och gruppledare hos Norrköpings kommun.

Hallå Kristin!

– Hej!

Som ny på jobbet brukar man behöva “berätta lite om [sig] själv” fler gånger än vad som är humant eller hälsosamt. Men jag tänker att vi kör en gång till. Kan du berätta lite om dig själv?

– Typisk Åbybo, som gillar friluftsliv. Älskar att åka skidor (gärna fort), men gillar det mesta i naturen i kombination med rörelse; cykla MTB, klättra, paddla, åka långfärdsskridskor, vandra, SUP:a. Mamma till två och fru till en.

Ja ja, allt det där har vi hört förut. Berätta något som vi inte vet om dig!

– Jag kan göra bakåtvolter!

Wow. Låt oss återkomma till detta nästa gång vi har AW. På tal om det förresten. Innan du började hos oss fick du träffa majoriteten av dina nya kollegor vid just en AW på kontoret. Hur gick tankarna på hemvägen?

– Tänk att jag ska få hänga med alla dessa trevliga och briljanta människor framöver! Och så en stilla förhoppning om att jag inte gjort bort mig allt för mycket…

Jag känner likadant, varje gång. Men i alla fall – du är vår nya strategiska projektledare. Vad inom rollen ligger dig varmast om hjärtat?

– Jag är den typiske projektledaren, strukturerad och effektiv som är bra på att få saker att hända. Att leda och motivera andra i teamet är en utmaning som jag inspireras av.

Kul, för det är precis en sån vi letat efter! På Norrköpings kommun har du jobbat med strategisk kommunikation runt stora stadsutvecklingsprojekt. Vad tar du med dig därifrån till Byn?

– Bland annat förståelsen för beställarsidan och erfarenheterna från att jobba i en offentlig verksamhet. Jag har stor erfarenhet av att jobba brett med kommunikation kring frågor som väcker starka känslor och berör väldigt många människor.

För oss låter detta som en match made in heaven. Hur har dina första veckor varit då?

– Lärorika och inspirerande. Det finns så mycket kunskap och kreativitet på den här byrån som jag passar på att suga åt mig så mycket jag bara kan av.

Och nu till frågan som jag tror att alla går runt och funderar på just nu. Är en AD en copy som inte kan skriva, eller är en copy en AD som inte kan rita?

– Eftersom jag länge jobbat som kommunikatör svarar jag att en kommunikatör är en person som både kan rita, skriva och projektleda på en och samma gång.

Jag kände nog på mig att det inte var så enkelt. I alla fall, vi är så glada att ha dig på plats. Varmt välkommen än en gång!

 Senaste inläggen

Annons

Byn söker Art Director

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.
Byn växer och söker nu ytterligare en Art Director, med planerad anställningsstart i augusti 2024.

2024-05-10

Nyhet

Ny kund: Örebro kommun

Hej slottet, Svampen och Svartån! Efter vunnen upphandling står det klart att Byn under de närmaste åren får äran att hjälpa Örebro kommun med film och rörlig bild.

2024-04-22

Nyhet

Gainomax väljer Byn

Inför en nysatsning i höst har Midsona AB, som bland annat äger varumärket Gainomax, valt Byn som ny byråpartner.

2024-04-11

Nyhet

Hej Felicia!

Jodå. Nu är vi med praktikant igen. Och inte vilken praktikant som helst. 
Möt Felicia Wikhult – en vetgirig smålänning och old school-illustratör med startup-drömmar.

2024-04-03

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20