Vi kan vinna Publishingpriset

2021-10-20 Nyhet

Hurra! Ståhl Collection är inte bara landets hetaste konsthall, den har också en av landets snyggaste konstböcker. Så snygg att den just nominerats till Publishingpriset!

Vi är väldigt glada åt att ha fått vara med på Ståhl Collections fantastiska resa. Från konstälskaren Mikael Ståhls idé om att låta sin internationellt unika samling komma en större allmänhet till del, till att nu ha en av Sveriges häftigaste konsthallar i Norrköping.

En av de saker vi har hjälpt till med är konsthallens konstbok, en bildrik guide till de häftiga, unika och namnkunniga verk som visas upp hos Ståhl Collection. I ett fint samarbete med fotograf John Sandlund och Göteborgstryckeriet lyckades vi få till en bok som vi blev väldigt nöjda med. Och det är det tydligen fler som är – i november har den chans att vinna Publishingpriset som årets bildverk. Vi håller tummarna!Senaste inläggen

Byskola

Inspelning: Tips för en lyckad hållbarhetsredovisning enligt CSRD

Byn tillsammans Greenstep tackar alla som deltog i webinaret om hållbarhetsredovisning enligt nya Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). För dig som kanske missade evenemanget eller vill se det igen, har vi glädjen att meddela att hela webinaret finns tillgängligt som en inspelad video.

2023-11-22

Nyhet

Vi har en podcast!

På Byn gillar vi att snacka om kommunikation, och då och då säger vi faktiskt något som även personer utanför kontoret skulle kunna vara intresserade av.
Nu har vi testat att snacka med varsin mikrofon framför ansiktet och resultatet är vår nya podcast: På Byn!

2023-11-20