Vi kan vinna Publishingpriset

2021-10-20 Nyhet

Hurra! Ståhl Collection är inte bara landets hetaste konsthall, den har också en av landets snyggaste konstböcker. Så snygg att den just nominerats till Publishingpriset!

Vi är väldigt glada åt att ha fått vara med på Ståhl Collections fantastiska resa. Från konstälskaren Mikael Ståhls idé om att låta sin internationellt unika samling komma en större allmänhet till del, till att nu ha en av Sveriges häftigaste konsthallar i Norrköping.

En av de saker vi har hjälpt till med är konsthallens konstbok, en bildrik guide till de häftiga, unika och namnkunniga verk som visas upp hos Ståhl Collection. I ett fint samarbete med fotograf John Sandlund och Göteborgstryckeriet lyckades vi få till en bok som vi blev väldigt nöjda med. Och det är det tydligen fler som är – i november har den chans att vinna Publishingpriset som årets bildverk. Vi håller tummarna!Senaste inläggen

Spaning

Spaning: Generation Alpha

Oavsett om du vill förstå dina framtida kunder eller kommunicera med deras föräldrar behöver du ha koll på kidsen. Här lär Byns planner Victoria Malm dig mer om Alpha – generationen vars inflytande på konsumentbeteenden och köpbeslut sträcker sig långt bortom deras ålder.

2023-08-29