Vi kan vinna Publishingpriset

2021-10-20 Nyhet

Hurra! Ståhl Collection är inte bara landets hetaste konsthall, den har också en av landets snyggaste konstböcker. Så snygg att den just nominerats till Publishingpriset!

Vi är väldigt glada åt att ha fått vara med på Ståhl Collections fantastiska resa. Från konstälskaren Mikael Ståhls idé om att låta sin internationellt unika samling komma en större allmänhet till del, till att nu ha en av Sveriges häftigaste konsthallar i Norrköping.

En av de saker vi har hjälpt till med är konsthallens konstbok, en bildrik guide till de häftiga, unika och namnkunniga verk som visas upp hos Ståhl Collection. I ett fint samarbete med fotograf John Sandlund och Göteborgstryckeriet lyckades vi få till en bok som vi blev väldigt nöjda med. Och det är det tydligen fler som är – i november har den chans att vinna Publishingpriset som årets bildverk. Vi håller tummarna!Senaste inläggen

Nyhet

Gainomax väljer Byn

Inför en nysatsning i höst har Midsona AB, som bland annat äger varumärket Gainomax, valt Byn som ny byråpartner.

2024-04-11

Nyhet

Hej Felicia!

Jodå. Nu är vi med praktikant igen. Och inte vilken praktikant som helst. 
Möt Felicia Wikhult – en vetgirig smålänning och old school-illustratör med startup-drömmar.

2024-04-03

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20

Byskola

Så pratar du med journalister: 10 tips

Varför ska man aldrig höra av sig till en redaktion efter klockan 15? Är en fräck cowboyhatt nyckeln till journalistens hjärta?
Så här beter du dig för att nå fram till journalister – vi har hela listan!

2024-02-08