Vi kan vinna Publishingpriset

2021-10-20 Nyhet

Hurra! Ståhl Collection är inte bara landets hetaste konsthall, den har också en av landets snyggaste konstböcker. Så snygg att den just nominerats till Publishingpriset!

Vi är väldigt glada åt att ha fått vara med på Ståhl Collections fantastiska resa. Från konstälskaren Mikael Ståhls idé om att låta sin internationellt unika samling komma en större allmänhet till del, till att nu ha en av Sveriges häftigaste konsthallar i Norrköping.

En av de saker vi har hjälpt till med är konsthallens konstbok, en bildrik guide till de häftiga, unika och namnkunniga verk som visas upp hos Ståhl Collection. I ett fint samarbete med fotograf John Sandlund och Göteborgstryckeriet lyckades vi få till en bok som vi blev väldigt nöjda med. Och det är det tydligen fler som är – i november har den chans att vinna Publishingpriset som årets bildverk. Vi håller tummarna!Senaste inläggen

Annons

Byn söker Art Director

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.
Byn växer och söker nu ytterligare en Art Director, med planerad anställningsstart i augusti 2024.

2024-05-10

Nyhet

Ny kund: Örebro kommun

Hej slottet, Svampen och Svartån! Efter vunnen upphandling står det klart att Byn under de närmaste åren får äran att hjälpa Örebro kommun med film och rörlig bild.

2024-04-22

Nyhet

Gainomax väljer Byn

Inför en nysatsning i höst har Midsona AB, som bland annat äger varumärket Gainomax, valt Byn som ny byråpartner.

2024-04-11

Nyhet

Hej Felicia!

Jodå. Nu är vi med praktikant igen. Och inte vilken praktikant som helst. 
Möt Felicia Wikhult – en vetgirig smålänning och old school-illustratör med startup-drömmar.

2024-04-03

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20