Vill du jobba på stans charmigaste kontor?

2022-11-10 Nyhet

Sugen på en härlig lokal i Norrköpings mysigaste kvarter? Nu kan du ta över vår! Permanent, eller i andra hand under några månader.

Vi flyttar snart till nytt och större, men har möjlighet att hyra ut vår nuvarande lokal i andra hand fram till sista april. 

Är du intresserad? Hör av dig på info@bynkommunikation.se 

Lokalen ligger i Norrköpings mysigaste kvarter, de gamla snusfabrikerna i Knäppingsborg från 1700-talet, som nu är ett myller av genuina butiker, restauranger och kontorslokaler. Ni får en arbetsplats med två kaféer i bottenvåningen och Norins ost och Soja Sushi två hoppsasteg bort.

Kvarterets charm går igen i lokalen. Maffiga trägolv och takbjälkar kompletteras med pentryn och moderna konferensrum i detta tvåvåningskontor på sammanlagt 236 kvadratmeter, där våningarna förbinds av en spiraltrappa.

Lokalen finns tillgänglig för permanent långtidshyra, läs mer  här, men om du är i behov av en lokal för en kortare period är det alltså också möjligt. Vi berättar gärna mer!

Adress: Skolgatan 1 M

Area: 236 m²

Byggnadsår: 1767Senaste inläggen

Nyhet

Ny kund: Örebro kommun

Hej slottet, Svampen och Svartån! Efter vunnen upphandling står det klart att Byn under de närmaste åren får äran att hjälpa Örebro kommun med film och rörlig bild.

2024-04-22

Nyhet

Gainomax väljer Byn

Inför en nysatsning i höst har Midsona AB, som bland annat äger varumärket Gainomax, valt Byn som ny byråpartner.

2024-04-11

Nyhet

Hej Felicia!

Jodå. Nu är vi med praktikant igen. Och inte vilken praktikant som helst. 
Möt Felicia Wikhult – en vetgirig smålänning och old school-illustratör med startup-drömmar.

2024-04-03

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20