Vill du jobba på stans charmigaste kontor?

2022-11-10 Nyhet

Sugen på en härlig lokal i Norrköpings mysigaste kvarter? Nu kan du ta över vår! Permanent, eller i andra hand under några månader.

Vi flyttar snart till nytt och större, men har möjlighet att hyra ut vår nuvarande lokal i andra hand fram till sista april. 

Är du intresserad? Hör av dig på info@bynkommunikation.se 

Lokalen ligger i Norrköpings mysigaste kvarter, de gamla snusfabrikerna i Knäppingsborg från 1700-talet, som nu är ett myller av genuina butiker, restauranger och kontorslokaler. Ni får en arbetsplats med två kaféer i bottenvåningen och Norins ost och Soja Sushi två hoppsasteg bort.

Kvarterets charm går igen i lokalen. Maffiga trägolv och takbjälkar kompletteras med pentryn och moderna konferensrum i detta tvåvåningskontor på sammanlagt 236 kvadratmeter, där våningarna förbinds av en spiraltrappa.

Lokalen finns tillgänglig för permanent långtidshyra, läs mer  här, men om du är i behov av en lokal för en kortare period är det alltså också möjligt. Vi berättar gärna mer!

Adress: Skolgatan 1 M

Area: 236 m²

Byggnadsår: 1767



Senaste inläggen

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20

Byskola

Så pratar du med journalister: 10 tips

Varför ska man aldrig höra av sig till en redaktion efter klockan 15? Är en fräck cowboyhatt nyckeln till journalistens hjärta?
Så här beter du dig för att nå fram till journalister – vi har hela listan!

2024-02-08

Nyhet

En insamlingskväll för de hemlösa

28 februari tar näringsliv, samhälle och ett gäng fina artister gemensam sats för att bidra till ett tryggare Norrköping för alla, med Byn som en av flera samarbetspartners.

2024-02-06