Vill du jobba på stans charmigaste kontor?

2022-11-10 Nyhet

Sugen på en härlig lokal i Norrköpings mysigaste kvarter? Nu kan du ta över vår! Permanent, eller i andra hand under några månader.

Vi flyttar snart till nytt och större, men har möjlighet att hyra ut vår nuvarande lokal i andra hand fram till sista april. 

Är du intresserad? Hör av dig på info@bynkommunikation.se 

Lokalen ligger i Norrköpings mysigaste kvarter, de gamla snusfabrikerna i Knäppingsborg från 1700-talet, som nu är ett myller av genuina butiker, restauranger och kontorslokaler. Ni får en arbetsplats med två kaféer i bottenvåningen och Norins ost och Soja Sushi två hoppsasteg bort.

Kvarterets charm går igen i lokalen. Maffiga trägolv och takbjälkar kompletteras med pentryn och moderna konferensrum i detta tvåvåningskontor på sammanlagt 236 kvadratmeter, där våningarna förbinds av en spiraltrappa.

Lokalen finns tillgänglig för permanent långtidshyra, läs mer  här, men om du är i behov av en lokal för en kortare period är det alltså också möjligt. Vi berättar gärna mer!

Adress: Skolgatan 1 M

Area: 236 m²

Byggnadsår: 1767Senaste inläggen

Byskola

Inspelning: Tips för en lyckad hållbarhetsredovisning enligt CSRD

Byn tillsammans Greenstep tackar alla som deltog i webinaret om hållbarhetsredovisning enligt nya Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). För dig som kanske missade evenemanget eller vill se det igen, har vi glädjen att meddela att hela webinaret finns tillgängligt som en inspelad video.

2023-11-22

Nyhet

Vi har en podcast!

På Byn gillar vi att snacka om kommunikation, och då och då säger vi faktiskt något som även personer utanför kontoret skulle kunna vara intresserade av.
Nu har vi testat att snacka med varsin mikrofon framför ansiktet och resultatet är vår nya podcast: På Byn!

2023-11-20