Webinar: Tips för en lyckad hållbarhetsredovisning enligt CSRD!

2023-10-24 Nyhet

Byn tillsammans Greenstep hälsar dig välkommen till ett spännande webinar som kastar ljus på hållbarhetsredovisning enligt den nya Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

Varmt välkommen att delta på vårt lunchwebinar torsdagen den 9 november, kl 12.00-13.00. Under denna lunchtimme kommer vi att guida dig genom de nödvändiga stegen för att utföra hållbarhetsrapportering på rätt sätt enligt CSRD-riktlinjerna och hur du samtidigt kan maximera dess värde kommunikativt.

Agenda för webinar:

1. Rätt saker – CSRD i fokus: Vi kommer att dyka in i vad CSRD är, vilka som berörs och hur du bäst förbereder dig inför din hållbarhetsrapportering. Vad är nytt jämfört med tidigare riktlinjer (GRI) och hur kommer det påverka årsredovisningen?

2. På rätt sätt: hur ska innehållet presenteras? Vi ger tips på hur du gör en hållbarhetsrapportering som inte bara följer CSRD, utan också är kul att läsa – och därmed lätt att ta till sig och ge insikter för relevanta intressenter inklusive din egen organisation.

3. Få ut mer av din hållbarhetsrapport: Hur kan du använda din hållbarhetsredovisning som en kommunikativ resurs under hela året?

Detta webinar är till för alla som är intresserade av att stärka sin hållbarhetsredovisning, följa CSRD-kraven och använda den som ett verktyg för att förbättra företagets hållbarhetskommunikation.

Webinar
När: 9 november kl 12-13
Anmäl dig här!

 

Kort om Greenstep:
Greenstep, grundat 2010, är ett familjeägt företag med kontor i flera städer i Sverige och internationellt. Med över 700 anställda betjänar de mer än 2000 kunder över olika branscher, erbjuder ekonomiska tjänster och är ledande inom ekonomistyrningssystem. De har en stark inriktning på hållbarhet och erbjuder mångsidigt stöd inom företagens hållbarhetsfrågor. Läs mer om Greenstep här.Senaste inläggen

Byskola

Inspelning: Tips för en lyckad hållbarhetsredovisning enligt CSRD

Byn tillsammans Greenstep tackar alla som deltog i webinaret om hållbarhetsredovisning enligt nya Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). För dig som kanske missade evenemanget eller vill se det igen, har vi glädjen att meddela att hela webinaret finns tillgängligt som en inspelad video.

2023-11-22

Nyhet

Vi har en podcast!

På Byn gillar vi att snacka om kommunikation, och då och då säger vi faktiskt något som även personer utanför kontoret skulle kunna vara intresserade av.
Nu har vi testat att snacka med varsin mikrofon framför ansiktet och resultatet är vår nya podcast: På Byn!

2023-11-20