Webinar: Tips för en lyckad hållbarhetsredovisning enligt CSRD!

2023-10-24 Nyhet

Byn tillsammans Greenstep hälsar dig välkommen till ett spännande webinar som kastar ljus på hållbarhetsredovisning enligt den nya Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

Varmt välkommen att delta på vårt lunchwebinar torsdagen den 9 november, kl 12.00-13.00. Under denna lunchtimme kommer vi att guida dig genom de nödvändiga stegen för att utföra hållbarhetsrapportering på rätt sätt enligt CSRD-riktlinjerna och hur du samtidigt kan maximera dess värde kommunikativt.

Agenda för webinar:

1. Rätt saker – CSRD i fokus: Vi kommer att dyka in i vad CSRD är, vilka som berörs och hur du bäst förbereder dig inför din hållbarhetsrapportering. Vad är nytt jämfört med tidigare riktlinjer (GRI) och hur kommer det påverka årsredovisningen?

2. På rätt sätt: hur ska innehållet presenteras? Vi ger tips på hur du gör en hållbarhetsrapportering som inte bara följer CSRD, utan också är kul att läsa – och därmed lätt att ta till sig och ge insikter för relevanta intressenter inklusive din egen organisation.

3. Få ut mer av din hållbarhetsrapport: Hur kan du använda din hållbarhetsredovisning som en kommunikativ resurs under hela året?

Detta webinar är till för alla som är intresserade av att stärka sin hållbarhetsredovisning, följa CSRD-kraven och använda den som ett verktyg för att förbättra företagets hållbarhetskommunikation.

Webinar
När: 9 november kl 12-13
Anmäl dig här!

 

Kort om Greenstep:
Greenstep, grundat 2010, är ett familjeägt företag med kontor i flera städer i Sverige och internationellt. Med över 700 anställda betjänar de mer än 2000 kunder över olika branscher, erbjuder ekonomiska tjänster och är ledande inom ekonomistyrningssystem. De har en stark inriktning på hållbarhet och erbjuder mångsidigt stöd inom företagens hållbarhetsfrågor. Läs mer om Greenstep här.Senaste inläggen

Nyhet

Ny kund: Örebro kommun

Hej slottet, Svampen och Svartån! Efter vunnen upphandling står det klart att Byn under de närmaste åren får äran att hjälpa Örebro kommun med film och rörlig bild.

2024-04-22

Nyhet

Gainomax väljer Byn

Inför en nysatsning i höst har Midsona AB, som bland annat äger varumärket Gainomax, valt Byn som ny byråpartner.

2024-04-11

Nyhet

Hej Felicia!

Jodå. Nu är vi med praktikant igen. Och inte vilken praktikant som helst. 
Möt Felicia Wikhult – en vetgirig smålänning och old school-illustratör med startup-drömmar.

2024-04-03

Nyhet

Hallå Hanif!

Schacknörd, dataspelskonstruktör och satirtecknare. Men framför allt är Hanif Bahari Byns nya webbdesigner och webbutvecklare.

2024-03-20