Reveal your true white smile

Lansering av Pure shine

Byns uppdrag

Film

Kampanjwebb

Koncept

Varumärkesplattform

Projektledare
Rosanna Nordrup

Lansering av ny produktserie för naturligt vita tänder

Pure shine är en ny produktserie för alla som drömmer om ett naturligt vitt leende. Stjärnan i serien är Pure shine Whitening strips som effektivt och skonsamt återställer tändernas ursprungliga vita lyster. Inför lanseringen av Pure shine fick Byn i uppdrag att ta fram varumärkesplattform, koncept, film och landningssida.

Målet: fler leenden med Pure shine

Pure shine är utvecklat av Ekulf, en av Sveriges ledande specialister inom mun- och tandvård. Med Pure shine vill Ekulf få fler människor att gilla sina leenden, må bra och helt enkelt leva ett lite härligare liv. Och det som är extra fint med just Pure shine är att behandlingen faktiskt också är bra för tänderna. Resultatet är inte bara ett vitare leende, utan också renare, friska tänder.

Koncept med inspiration från naturen

PURE shine har en tydlig särskiljande fördel: produkten tar fram tändernas ursprungliga, rena vita färg. Inget målas över, döljs eller skadas. Istället rengör PURE shine tänderna effektivt på djupet.

I varumärkesarbetet och lanseringsmaterialet har vi därför hämtat inspiration från naturen. För våra tänder är ju – precis som fina stränder, mjuka moln och skummande vågor – naturligt vita och vackra från början. Men med tiden förlorar de sin lyster. Och därför finns PURE shine. För att ta fram det naturligt vackra leendet på nytt.

PURE shine lanserades i Sverige, Norge, Danmark och Storbritannien under hösten 2019. Byn stod för idé och koncept, budskapsplattform, landningssida samt filmproduktion tillsammans med Lavette Film.


Fler Case