Om Byn

Byn är en strategisk kommunikationsbyrå i Norrköping. Med hjärta för jämlikhet och tillgänglighet skapar vi långsiktiga värden för våra uppdragsgivare, deras kunder och samhället i stort. Det gör vi genom att utveckla och förverkliga kloka strategier och kreativa koncept för insiktsdriven kommunikation. Tillsammans med våra kunder bygger vi starka varumärken som når ut och berör.

På Byn möts skyhöga kreativa ambitioner och en jordnära attityd.
Vi tror att du kommer gilla oss.

Det här gör Byn

Byn är en reklambyrå med fokus på varumärkesutveckling, design, kommunikationsplattformar, kreativa koncept och kommunikationsrådgivning. Vi jobbar i alla kanaler och i nära samarbeten med både våra uppdragsgivares interna resurser och våra produktionspartners.

Våra kunder finns över hela Norden. I alla branscher: privat och offentlig, stort och litet.

Årets byrå

Även om våra kunder kanske inte har jättemycket gemensamt vid första ögonkastet, finns det något som förenar dem. De gillar att jobba med oss. Och de gillar oss så mycket att vi 2019 utsågs till Årets Byrå. Smickrande! Själva ser vi just den utmärkelsen som ett tecken på att vi tänker rätt när vi sätter våra medarbetare, vår arbetsmiljö och företagskultur först. Vi tror helt enkelt att glada, trygga människor som gillar att jobba tillsammans också gör ett bra jobb.

Byn vinner Årets Byrå

Jobba på Byn

På Byn jobbar ett gäng himla trevliga och synnerligen skickliga människor. Eller bybor som vi ofta säger. Vi har roligt på jobbet och tillsammans skapar vi riktigt bra kommunikation för våra kunder.

Är du nyfiken på Byn som arbetsplats? Vi träffar gärna dig som är grym på det du gör, trevlig och full av lagom tokiga idéer.

Fotostudio med skratt
Byn på hajk
Kanothajk

Kajaktur från en av Byns årliga hajker. Våra hajker brukar vara en perfekt blandning av naturupplevelser, avslappning, sång och dans, konstiga upptåg och visioner för Byns framtid.

Tre tjejer i snöskoterhjälm
Plock med rekvisita lie och brandsläckare
Skål i champagne
Julpyntat på Byns kontor i Norrköping

Historien om Byn

Byn Kommunikationsbyrå AB startades i augusti 2012 av tre arbetskamrater som lärt känna varandra genom att under många år jobba tillsammans i olika konstellationer på en större reklambyrå.

När de tre arbetskamraterna bestämde sig för att starta Byn drevs de av tre krafter. Den första var att visa omvärlden att det går att bygga upp en byrå som utmanar konventioner. Den andra var att skapa den arbetsplats de själva längtade efter, med allt vad det innebär av frihet, respekt, lyhördhet, omtanke och dynamik. Den tredje var möjligheten att söka de samarbeten de drömde om.

Väldigt glest möblerat kontor
De tre grundarna till Byn - En strategisk reklambyrå i Norrköping

På sidan nyheter hittar du förutom saker som hänt på Byn även spännande spaningar och tips och tricks i byskolan. Vill du veta mer om Byn? Följ oss på Facebook och Instagram.