Här bor framtiden

Branding för Stångåstaden

Byns uppdrag

Budskapsplattform

Grafisk profil

Varumärkeslöfte och kundlöften

Varumärkesplattform

Visuell identitet

Projektledare
Ulrika Bäckström

Dynamiskt, färgstarkt och lekfullt. Så känns det när en av Sveriges ledande, och definitivt coolaste, bostadsaktörer nu gör entré i en riktigt välsittande outfit.

För Stångåstaden har vi på Byn jobbat fram ny visuell identitet, löften och budskap samlade i en gedigen varumärkesplattform.

Tillsammans med Stångåstaden har vi strävat efter att skapa ett uttryck som stärker bilden av bolaget som en hållbar förebild och innovativ kraft för framtiden i Linköping. Samtidigt som vi förvaltar den höga igenkänning och de många positiva värden som varumärket redan bär med sig. 

Logotypen behåller sin välkända S-form, men har uppdaterats och optimerats för en digital tillvaro där den får utrymme att variera sig i det oändliga – genom att fylla symbolen med olika färger, strukturer, gradienter, foton och ja, nästan vad som helst.

Hela varumärkesplattformen vilar på en stabil grund där ett starkt syfte, väl förankrade värderingar och höga ambitioner för framtidsstaden Linköping genomsyrar resultatet. Själva essensen i uppdraget och varumärket har vi fångat i det nya varumärkeslöftet Här bor framtiden.

Stångåstadens brand portal finns varumärkets alla delar att kika på. Byn har stått för innehåll och design.

 


Fler Case